Holzrausch Studio

The studio in Blumenstra├če makes it possible to experience the world of Holzrausch. On the one hand, it serves as a showroom that demonstrates Holzrausch's generous use of space and materials, but above all, it is designed as a place for people to meet. The space was completely restored to its raw state. The gutting of the once-nested space created new sightlines and exposed the rooms' support structure of columns and beams, which give the space its character today. The visual backbone of the space is a 28-meter-long dark oak shelving unit that stretches across the entire wall. Thus, the place creates a pleasant atmosphere for employees and visitors alike. At the same time, the studio is a place for creative exchange and inspiration. The studio was designed to be used for events, exhibitions, and dinners without major alterations.